kledingkast op maat

Op zoek naar een kleding kast op maat? Zoek niet langer, Kastenstudio in Dronten helpt je graag! Wij ontwerpen en creëren jouw droomkast op maat, zodat jij voldoende bergruimte hebt voor je kleding. We helpen je met het inmeten en bespreken al je wensen en behoeften, zo hou je niets te wensen meer over. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren je graag!

Kastenstudio

Inloopkast op maat

De droom van elke fashionista: een inloopkast! Inloopkasten zijn razend populair, wij snappen wel waarom. Een inloopkast biedt veel opbergruimte voor je kleding. De hoeveelheid ruimte in de inloopkast zorgt ervoor dat jouw kast overzichtelijk is en dat je eenvoudig spullen kunt vinden. Zo hoef je nooit meer lang naar je kleding te zoeken, ideaal als je haast hebt!

Kastenstudio meet jouw inloopkast professioneel en vakkundig in, gaat aan de slag met een ontwerp op maat en creëert jouw op maat gemaakte kast. Laat je inspireren of laat je informeren door onze specialisten.

Kastenstudio

Kledingkast met schuifdeur

Op zoek naar een op maat gemaakte kast voor een wat kleinere kamer? Kies dan voor een schuifdeurkast! Deze kasten zijn ruimtebesparend en praktisch. Samen met onze interieurspecialisten ontwerpen en creëren we een kledingkast met schuifdeur op maat die bij jouw wensen en behoeftes past.

Kastenstudio

Kledingkast met draaideur

Geef jouw kleding de juiste opbergruimte met een kledingkast op maat! Draaideurenkasten hebben als voordeel dat er geen diepte verloren gaat in de kast, zoals bij een schuifdeurkast. Doordat de deuren niet over elkaar heen vallen, heeft een draaideurkast een vlak en strak aanzicht. Bij ons heb je de keuze uit een lak, hoogglans, houtfineer of melamine afwerking van de kast.

Kastenstudio

Hoekkast op maat

Wil je graag een ultiem luxe gevoel? Dan past een hoekkast op maat bij jou! Met een hoekkast creëer je een ultieme plek voor jouw kleding en heb je voldoende opbergruimte. Laat je informeren door onze interieurspecialisten!

Kastenstudio

Ontwerp jouw kledingkast op maat samen met Kastenstudio

Samen ontwerpen we een kledingkast op maat, die volledig aansluit bij de ruimte, het interieur en je behoeften. Kom langs in de showroom of laat een van onze specialisten bij je thuis langskomen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.