Tv-meubel op maat

De TV is in veel huishoudens hét middelpunt van de woonruimte. Je kijkt er samen series, films en volgt je favoriete Tv-programma’s. Daar hoort natuurlijk een mooi Tv-meubel bij! Kastenstudio ontwerpt en creëert een Tv-meubel op maat die volledig past bij jouw wensen. Ga je voor een complete Cinewall, of heb je liever een ingetogen meubel? Alles is mogelijk!

KAstenstudio

Cinewall op maat

Tover je woonkamer om naar een luxe ruimte met een Cinewall op maat! Met een Cinewall creëer je het gevoel van een thuisbioscoop, zijn alle draden mooi weggewerkt, realiseer je opbergruimte én knusse nisjes voor foto’s, bloemen en noem maar op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze specialisten informeren je graag!

Kastenstudio

Zwevend Tv-meubel op maat

Een zwevend Tv-meubel is altijd een goede oplossing, ongeacht je interieurstijl. Een zwevend meubel komt goed tot zijn recht in zowel klassieke als moderne inrichtingen. Je kiest zelf de maat, de kleur en het ontwerp. Jouw zwevend Tv-meubel wordt bij Kastenstudio volledig op maat gemaakt.

Kastenstudio

Staand Tv-meubel op maat

Een staand Tv-meubel is een ideale oplossing als jouw TV niet tegen een muur aan staat, óf wanneer je een meubel liever niet aan de muur bevestigd. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Kastenstudio

Compleet wandmeubel op maat

We zien het steeds vaker: een wandmeubel met een geïntegreerde plek voor de TV. Dit is een ideale oplossing wanneer je graag opbergruimte wilt creëren. Heb je een grote, lege muur? Ook dan is een compleet wandmeubel op maat voor jou de uitkomst! Een los dressoir en Tv-meubel zijn niet meer nodig! Bang dat het te druk wordt? Dat is niet nodig! Het wandmeubel kun je ontwerpen met deuren, zodat je bepaalde planken van het meubel kunt verschuilen waardoor het meer rust uitstraalt.

Kastenstudio

Kies voor een Tv-meubel op maat, kies voor Kastenstudio!

Geef jouw TV en woonkamer een Tv-meubel dat het verdient, kies voor een Tv-meubel op maat! Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! Wil je liever een van onze specialisten bij je thuis laten langskomen om alles in te meten en je te adviseren? Ook dat is mogelijk! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.